vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Arnăutu îşi încearcă norocul în Transnistria

Dacă în toamna lui 2012 debuta în Liga I din România, la CS Turnu Severin, pentru care a jucat în 8 partide şi a marcat un gol, prahoveanul Arnăutu are acum şansa să joace şi în prima divizie din Republica Moldova. Atacantul de 23 de ani se află în discuţii avansate cu ocupanta locului secund FC Tiraspol, aflată la 11 puncte sub campioana Sheriff Tiraspol.

În principiu, ne-am înţeles. Înainte de Revelion, m-am întâlnit în ţară cu preşedintele clubului FC Tiraspol şi am discutat despre acest transfer. Echipa se află în prezent pe locul secund, după rivala locală Sheriff, şi e deţinătoarea Cupei Moldovei, trofeu pe care vrea să-l păstreze. Miercuri plec la Tiraspol să punem la punct ultimele detalii, legate de durata contractului şi alte aspecte.
A spus Arnăutu

Ajuns în vară în Zăvoi, după şase luni petrecute la CS Mioveni, prahoveanul nu-şi explică de ce nu a fost oprit de Claudiu Niculescu la CSM Râmnicu Vâlcea, pentru care a jucat 13 meciuri şi a marcat două goluri, cu Olimpia Satu Mare (3-0) şi FC Bihor Oradea (3-2).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din punct de vedere financiar, conducerea a fost corectă cu mine, dar nu am înţeles decizia antrenorului. Trebuia să vorbească măcar cu mine.
A precizat Arnăutu

Acesta nu regretă prea mult despărţirea de olteni, fiindcă la Tiraspol ar putea să primească un salariu de 3000 de euro/lunar, de patru ori mai mult decât încasa în Zăvoi.
Un alt jucător care a debutat în Liga I la CS Turnu Severin a ajuns, încă de vara trecută, în prima divizie din Republica Moldova. După despărţirea de echipa severineană, produsă, la fel ca în cazul lui Arnăutu, iarna trecută, portarul Alexandru Iordan s-a transferat  la Dinamo II Bucureşti, iar din acest sezon evoluează la Speranţa Cahul, pentru care a apărat în şase partide, în tur.

Exceptând Sheriff Tiraspol, restul participantelor sunt sub nivelul Ligii I din România, dar e un campionat interesant. Îl aştept şi pe Arnăutu, cu care am fost coleg la CS Turnu Severin. Vom fi adversari pe finalul campionatului. Echipa mea luptă pentru evitarea retrogradării şi jocul direct ar putea fi unul decisiv. Chiar dacă nu joc într-un campionat puternic, pot spune că în Republica Moldova e mai multă seriozitate ca la Severin, unde s-a ales praful de fotbalul local.
A declarat, pentru «Ediţie Specială», argeşeanul Iordan

Politica