vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Misiune de tip ,,Gâgă” pentru Poliția Locală Severin

Poliția Locală din Drobeta Turnu Severin a primit atribuțiuni sporite” din partea primarului Marius Screciu și anume să încuie și să descuie în mod regulat niște lacăte. Concret, oamenii legii vor avea responsabilitatea de a deschide și închide zilnic cu cheia, spațiile de joacă de pe raza municipiului. Două locuri de joacă moderne au fost date în funcțiune în Drobeta Turnu Severin, în aceste zile. Unul se află pe strada Iuliu Maniu colț cu strada Independenței și celălalt pe strada Topolniței, între străzile Nicu Cernăianu și Matei Vasilescu.

În primăvară vor continua lucrările și la alte zone special amenajate în cartiere pentru cei mici, în cadrul proiectului de realizare a 15 locuri de joacă. Pentru siguranță și curățenie, cheia va sta la Poliția Locală, care va permite accesul în intervalul 08.00-18:00”, a declarat primarul Marius Screciu.

Cele două noi locuri de joacă sunt echipate cu leagăne, figurine cu arc, tobogane, instalații de cățărare și carusele, dar și cu mobilier urban, bănci și coșuri de gunoi.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica