vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

George Merloi i-a stârnit interesul lui Pițurcă!

Mai sunt câteva meciuri până la finalul anului, așa că managerul Universității a început să-și îndrepte atenția și pe mercato.

Universitatea Craiova se schimbă din temelii în „era Pițurcă”. Greii Mateiu, Martic, Pigliacelli dispar încet, dar sigur, în locul lor fiind promovați jucători care evoluează cu ardoare și sunt în formă. Totodată, managerul oltenilor caută și întăriri pentru echipă, având în vedere că planul e să aducă titlul în Bănie.

Victor Pițurcă are în plan să-l transfere pe George Merloi, 20 de ani, proaspăt internațional de tineret al României, informează Fanatik. Merloi a început fotbalul la FCSB, însă a crescut la juniorii grupării de primă ligă franceză Rennes, unde și-a definitivat stilul de joc.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Merloi este din vară jucătorul celor de la Academica Clinceni, grupare pentru care a evoluat în 8 meciuri în actual stagiune. George Merloi a punctat în acest weekend contra lui Dinamo, în remiza 2-2 și a debutat pentru România U21 în meciul cu Irlanda de Nord, încheiat alb, 0-0.

Oltenii strâng date despre jucător. Pițurcă a sondat terenul, întrebându-l pe fostul său elev Mirel Rădoi de calitățile puștiului. În vreme ce Corneliu Papură, secund la Craiova și fost jucător la Rennes a luat toate notițele despre fotbalistul pe care Universitatea vrea să-l aducă pe Oblemenco.

Prin aducerea lui Merloi s-ar întări concurența și în rândul jucătorilor U21 ai clubului. În plus, Pițurcă ar avea mai multe variante pentru creionarea echipei. Universitatea Craiova ocupă locul 2 în clasament, la 3 puncte distanță de liderul CFR Cluj.

Politica