vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Centura Slatinei, în construcţie

Construcţia variantei de ocolire a Slatinei, care cuprinde străzile Pitești, Oituz și Bulevardul Constantin Brîncoveanu, a început, după cum a anunţat primarul Emil Moţ.

Valoarea contractului este de 35.650.464 lei, iar constructorul are la dispoziţie 15 luni pentru execuţia lucrărilor.
“Practic, se va lucra intens, la foc automat pentru a termina proiectul chiar în cursul anului 2020.

Vă rog să ne scuzați pentru disconfortul creat însă merită un mic sacrificiu de câteva luni pentru ca Slatina să devină Capitala Economică a Olteniei.
Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă asigur de toată considerația noastră”, a spus edilul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Varianta Oituz este strada din Slatina pe care se desfăşoară cea mai mare parte a traficului greu care trece prin municipiu, în lipsa unei centuri ocolitoare. Din această cauză, artera de circulaţie se află într-o stare foarte proastă, prezentând denivelări şi chiar se află în riscul de a se surpa, fiind situată pe o colină.

Municipalitatea a luat decizia să aloce bani de la bugetul local pentru această investiţie după ce eforturile pentru obţinerea unei finanţări guvernamentale au eşuat. Primarul şi-a exprimat în mai multe rânduri speranţa că finanţarea pentru acest proiect va veni de la Ministerul Dezvoltării, din banii rămaşi necheltuiţi în Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) 2.

Politica