vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Două minore din Vâlcea, păcălite de un preot pedofil

Preotul Daniel Rece (44 de ani), paroh în satul Coroana, județul Constanța a fost arestat preventiv, miercuri seara, după ce ar fi utilizat cel puțin 12 conturi de Instagram și Facebook pentru a racola minore. Acesta nu a vrut să dea nici măcar o declaraţie în faţa instanţei, prelevându-se de dreptul la tăcere.

Procurorii susțin că părintele ar fi folosit cel puțin 12 conturi false pe rețelele de socializare Facebook și Instagram pentru a păcăli minore.

Anchetatorii de la DIICOT au găsit, până în prezent, nu mai puțin de trei copile cu vârste cuprinse între 11 şi 13 ani, care i-ar fi trimis fotografii indecente preotului. Una dintre acestea este din județul Iași, iar celelalte două, din Vâlcea.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Apărătorii preotului au încercat să folosească dovezi, potrivit cărora , preotul este încă iubit în comunitatea în care slujeşte, în speranţa că acesta va fi eliberat.

Se pare că Gheorghe Rece aborda victimele şi purta cu acestea conversații cu privire la activitatea sexuală. Conversaţiile aveau ca obiectiv obţinerea unor imagini pornografice cu copilele.

Politica