sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Concertul Bon Jovi, urmărit gratis direct din curtea Parlamentului

Zeci de persoane care au avut acces, duminică seară, în curtea Parlamentului au urmărit gratis concertul Bon Jovi, eveniment la care biletele au costat între 230 de lei şi 2.400 de lei.

Imaginea peluzei Parlamentului, plină de oameni a condus la reacţii puternice din partea societăţii civile. Situaţia a fost semnalată de Oana Gheorghiu, vicepreşedinte al ONG-ului „Dăruieşte viaţă“, asociaţia care construieşte din sponsorizări primul spital de oncologie şi radioterapie pediatrică din Romania. „Ceva frumos, neaoş, românesc. Dealul Parlamentului, acolo unde plătitorii de bilete nu au acces, e plin de oameni. Sute, după estimarea mea“, a scris aceasta pe Facebook ca dovadă postând şi o poză.

 

Ulterior, la finalul concertului, aceasta a postat un filmuleţ cu coloane de maşini care ies din curtea Parlamentului la finalul concertului. „Am întrebat un jandarm ce fel de bilet era necesar pentru a avea acces gratuit cu maşina şi super poziţie la concert. Să fii trecut în tabel, mi-a spus. Nesimţirea politicienilor e fără limite, căci nici măcar un bilet la concert nu plătesc şi nici cu prostimea nu vor să se amestece“, a scris aceasta ulterior, comentând că imaginea reprezintă „anii de glorie în care Parlamentul devine unealtă de furt“.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Întrebaţi de intervalul orar în care este permis accesul maşinilor în Parlament şi dacă se aplică şi în weekend, Biroul de Presă a comunicat: „Nu ştiu să vă răspund la întrebarea asta. În principiu, toţi cei care au ecusoane de acces pot intra în curte“.

Întrebaţi dacă duminică seară a avut loc vreun eveniment, eventual chiar permisiunea pentru concertul Bon Jovi, răspunsul a fost, iar, evitat, scrie Adevărul.

foto: facebook

Politica