Scene revoltătoare surprinse la Spitalul Județean de Urgență din Turnu Severin (VIDEO)

Scene revoltătoare surprinse la Spitalul Județean de Urgență din Turnu Severin (VIDEO)

Însoţitoarea unei paciente internate în Spitalul Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin (jud. Mehedinţi) a filmat, miercuri, scene şocante.

Adolescenta bolnavă acuză dureri mari şi cere un calmant, iar, chemată lângă patul fetei, asistenta se răsteşte la ea, o ameninţă că o să o dea afară din spital şi o întreabă „Vrei să te omor eu?”, relatează realitatea.net

„O să vă rog să părăsiţi spitalul, până nu chem gardienii. Agitaţi bolnavii. V-am zis să tăceţi”, a spus asistenta, care fusese chemată de însoţitoarea fetei să o ajute.

VIDEO aici: https://www.facebook.com/ZiarulDinMehedinti/videos/833465170368289/

Ajunsă lângă patul tinerei, unde aceasta din urmă plângea de durere, asistenta n-a arătat semne de compasiune, ba din contră a fost agresivă: „Dacă nu te potoleşti, o să chem medicul, să te ducă în terapie. Alte calmante nu mai am ce să-şi fac, copilule, înţelegi? Vrei să te omor eu?”.

Pe filmarea distribuită pe Facebook de Ziarul Din Mehedinti stă scris cu litere mari: „9.000 de euro postul de asistentă; 5.000 de euro postul de infirmier; 3.000 de euro postul de brancardier. Conducere PSD!”.

Conform publicaţiei Ziarul Din Mehedinti, evenimentul s-a întâmplat cu o zi înainte ca premierul Viorica Dăncilă să viziteze spitalul, însoţită şi de Ministrul Sănătăţii.

foto: ziarul de mehedinți