vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

VIDEO. Turişti, filmaţi în timp ce omorau cu pietre un peşte-spadă

Mai mulți turişti au fost filmaţi în timp ce aruncau cu pietre într-un peşte-spadă, pe o plajă din oraşul Chalkida, Grecia.

Filmarea cu atacul turiştilor a avut loc la începutul acestei luni și a ajuns virală pe reţelele de socializare.

În videoclip pot fi văzuţi mai mulţi turiştii, adunaţi la malul mării, în timp ce un peşte-spadă înoată speriat în apă. Mai mulţi tineri încearcă să prindă peştele care se zbate frenetic, iar unii turişti de pe mal aruncă cu pietre şi tot felul de alte obiecte în direcţia acestuia, scrie Adevărul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reacţiile de pe reţele socializarea din Grecia sunt de indignare şi furie faţă de comportamentul turiştilor. Găsit de autorităţile locale după interacţiunea nefericită cu turiştii, peştele nu a fost deocamdată autopsiat pentru a se stabili cauza exactă a morţii.

Corpul peştelui a fost dus la o morgă, unde va fi examinat de medicii veterinari pentru a determina cauza morţii. Unele declaraţii, care nu au putut fi confirmate de către autorităţile locale, spun că filmarea incidentului a fost trimisă procurorului responsabil din zonă, iar acesta va decide dacă a avut loc vreo infracţiune.

Politica