vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

UDMR rupe protocolul cu PSD-ALDE

UDMR rupe protocolul de colaborare cu PSD-ALDE, au declarat surse politice. Uniunea avea de gând să încheie colaborarea cu social-democrații după alegerile europarlamentare, însă escaladarea scandalului legat de cimitirul de la Valea Uzului pare să grăbească decizia, scrie Hotnews.

Contactat, liderul deputaților UDMR, Attila Korodi, a evitat un răspuns tranșant. El nu a confirmat, dar nici nu a infirmat informația. „Tac”, a spus el.

La rândul său, întrebat despre încetarea colaborării cu PSD, deputatul Tanczos Barna a declarat pentru HotNews.ro că „deciziile le va lua forul de conducere al UDMR”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un anunț ar urma să fie făcut astăzi, au precizat aceleași sursele citate. 

UDMR intenționa să rupă protocolul cu PSD după europarlamentare. Liderii Uniunii sunt nemulțumiți că înțelegeri punctuale nu au fost îndeplinite, iar colaborarea cu social-democrații a nemulțumit comunitatea, afectând potențialul electoral al UDMR în mod serios. Potrivit analizelor interne, este posibil ca Uniunea să nu obțină 5% la alegerile europarlamentare.

Aceste lucruri s-au suprapus peste scandalul privind Cimitirul de la Valea Uzului. În această dimineață polițiștii au făcut percheziții în Bacău și Harghita după ce crucile pe care autoritățile din Dărmănești le-au amplasat au fost acoperite cu saci negri.

UDMR a reclamat că aleșii săi locali sunt persecutați. 

Politica