vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marea Britanie. Români condamnaţi la 10 ani de închisoare pentru transport ilegal de imigranţi

Doi români, un irakian şi un iranian au fost condamnaţi la 10 ani de închisoare fiecare, după ce au încercat să introducă ilegal în Marea Britanie mai mulţi imigranţi din Franţa. Cei patru au fost arestaţi în luna februarie pe o autostradă britanică, scrie Mediafax.

Poliţia i-a interceptat pe cei patru pe autostrada M6, în Straffordshire, în timp ce transportau predau imigranţii celorlaţi doi oameni implicaţi în operaţiune. Mai multe documente din instanţă arată că organizatorul transportului era unul dintre cei doi români, pe nume Ioan Moldovan. Celălalt român, Constantin Morariu, era şoferul camionetei în care erau transportaţi imigranţii.

După ce cei doi români au preluat imigranţii din Franţa şi au traversat Canalul Mânecii, s-au întâlnit cu ceilalţi doi bărbaţi. Ei au călătorit din Coventry pentru a prelua imigranţii de la români.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Agenţii de poliţie au percheziţionat camioneta românilor şi au descoperit suma de 14.000 de lire (aproximativ 17.000 de euro) ascunsă sub un scaun, apoi, după alte verificări, au mai descoperit alţi 1.000 de lire (circa 1.300 de euro), bani despre care se crede că-i cuveneau şoferului, în schimbul transportului.

Politica