sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Un polițist ,,mânjit”, propus pentru arestare

Subofițerul de poliție Nicolae Văcaru de la Poliția orașului Baia de Aramă din cadrul IPJ Mehedinți urma să fie prezentat ieri în fața magistraților de la Judecătoria Baia de Aramă cu propunere de arestare preventivă.

Omul legii a fost reținut marți, 2 aprilie și introdus în arestul IPJ Mehedinți fiind acuzat de infracțiuni în legătură cu serviciul. Împotriva altor doi polițiști ,,mânjiți” de la Serviciul Rutier al Poliției din Baia de Aramă, Enoiu Cătălin şi Marian Pasat, s-a luat măsura controlului judiciar pentru abuz în serviciu.

În dosar are calitatea de inculpat şi Relu Iovan, medic radiolog  şi directorul medical al Spitalului orăşenesc Baia de Aramă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cei trei polițiști corupți, care formaseră o rețea infracțională sunt acuzați că nu luau măsurile legale care se impuneau pentru a-i sancționa pe șoferii care încălcau legea. De exemplu, un șofer care comitea o contravenție și trebuia să i se suspende permisul pentru o anumită perioadă, era iertat și i se aplica doar o sancțiune  sau doar un avertisment.

Pe de altă parte, eliberau autorizații pentru repararea autoturismelor în urma unor accidente, dar în acestea schimbau datele în care s-au produs aceste accidente. În urma audierilor, împotriva altor doi poliţişti de la Poliţia oraşului Baia de Aramă, Enoiu Cătălin şi Marian Pasat, s-a luat măsura controlului judiciar pentru abuz în serviciu. În dosar are calitatea de inculpat şi Relu Iovan, medic radiolog  şi directorul medical al Spitalului orăşenesc Baia de Aramă.

Subofiţerul Nicolae Văcaru a fost introdus în arestul IPJ Mehedinţi.

Dosarul ce vizează curățarea uscăturilor din poliție a fost instrumentat cu sprijinul DGA Mehedinţi, sub coordonarea procurorului de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Baia de Aramă.

 

Politica