vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mitriță i-a vrăjit pe americani, nu și pe Cornel Dinu!

Fostul căpitan al CSU Craiova a marcat primul său gol într-un meci oficial pentru New York City FC.

Alexandru Mitriță a deschis scorul în partida cu Los Angeles FC, încheiată la egalitate, scor 2-2. Piticul Atomic a luat o acțiune pe cont propriu, pe banda stângă, a driblat 3 adversari și a tras cu sete în vinclu din marginea careului mic. După gol și evoluție, Mitriță a fost votat omul meciului! Comentatorul meciului a fost fermecat de acțiunea craioveanului: „Plătești bani mulți, îți dorești faze spectacol. Și asta a făcut Mitriță. Se simte bine. Sunt trei adversari în fața lui, dar nimeni nu se apropie de el”.

Despre el, site-ul ofical al clubului newyorkez a notat: „Mitri are nevoie să își revină fizic. Probabil că este la 80 la sută, nu este în formă maximă. Cu siguranță își va reveni în următoarele 2-3 meciuri. Toți sunt mulțumiți de el. Poate progresa destul de mult.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Singur, Cornel Dinu, dintr-un studio de televiziune, a avut o replică acidă: Ar fi o minune să câștigăm cu Suedia. Mitriță a dat un gol cu desculții ăia din America. Noi nu am semănat la timp, ca să culegem la ora actuală. Trebuie să avem curajul să privim adevărul în față. Vom vedea ce facem la U21, la turneul final”.

Politica