vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova nu a lăsat loc de surprize cu Vâlcea

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, a pierdut meciul cu Rm. Vâlcea, scor 19-25. Partida s-a diputat joi, de la ora 17:00, în Sala Polivalentă din Bănie și a contat pentru runda cu numărul 15 din competiția internă.

Pentru SCM Craiova au evoluat: Dzhukeva, Curmenț – Trifunovic (5 g.), Nikolic (4 g.), Vizitiu (4 g.), Ianăși (3 g.), Şelaru (2 g.), Tănasie (1 g.), Ion, Seric, Gjorgjijevska, Tătar Fachinello.

Bogdan Burcea a simțit că elevele sale puteau mai mult, dar unele dintre ele nu și-au dat silința. Tehnicianul și-a îndreptat atenția către meciul din cupă, contra Măgurei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„În prima repriză puteam să ne desprindem, dar nu am reuşit. Sunt momente-cheie, cu jucătoare cu nume, dar nu se arată din sânul echipei din păcate. Astăzi, sporadic, anumite jucătoare şi-au dat silinţa să facă parte din această echipă, dar nu toate, altele au vrut să se evidenţieze ele. Mergem înainte şi ne pregătim pentru meciul de Cupă de la Cisnădie”, a spus Burcea la finalul meciului cu Rm. Vâlcea.

Patricia Vizitiu s-a arătat foarte dezamăgită după înfrângere. Handalista din Bănie și-a simțit adversarele foarte motivate. În ciuda rezultatului, Vizitiu încă speră la un loc pe podium: „Ne pare foarte rău că am pierdut. Am sperat să ţinem aproape, dar fetele de la Vâlcea au moralul foarte bun şi s-a văzut asta. Noi ne-am dorit foarte mult victoria, dar au fost mai bune. Campionatul este lung, nu se ştie ce se va întâmpla, şi sperăm ca până la final să prindem un loc pe podium. Felicit echipa din Vâlcea, are un parcurs foarte bun, dar lupta lor pentru titlu nu mă priveşte”.

Rezultatul nu a fost unul surprinzător, nu doar datorită poziției din clasament a celor două formații, ci și prin prisma formei din campionat a elevelor lui Bogdan Burcea. Trupa din Bănie a fost eliminată din Cupa EHF, iar o poziționare pe podiumul Ligii Florilor pare din ce în ce mai greu de realizat. Totuși, pentru Craiova mai există varianta Cupei României, acolo unde va da piept cu Măgura Cisnădie, chair astăzi, de la ora 18:00.

Politica