sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au anunțat decesul unei paciente, deși aceasta trăia. ”Este de necrezut ce am pățit”

Situație tragi-comică la Spitalul Județean Vâlcea, unde angajații sunt acuzați de familia unei bătrâne că au încurcat persoana decedată. Rudele femeii spun că au primit un telefon de la angajații spitalului prin care au fost anunțați că bătrâna a decedat.

Am fost sunați duminică seara seara de o angajată a spitalului care ne-a anunțat că mama a murit la ora 20,15. Ne-a mai spus că putem să ajungem a doua zi la 8.00 sa o luăm de la morgă. Luni (n.r.14 ianuarie) ne-am prezentat la morgă. De acolo, ne-au spus să mergem în spital să luăm documentele. Medicul care o îngrijea pe mama a rămas uimit. I-a dus în salon pe soțul, cumnatul și pe nepotul meu, care au văzut-o pe mama vie, îi dădea o asistentă să mănânce cu lingurița. În final, ni s-a spus că decedase altcineva cu același nume, din Drăgășani, și că probabil s-au încurcat fișele”, a spus fata batranei, conform www.indiscret.ro

Directorul SJU Vâlcea, medicul Dan Ponoran, a afirmat că rudele femeii au interpretat greșit telefonul: ” Imposibil, probabil li s-a spus că a fost intubată, nu că a murit. Am verificat, nu a decedat nimeni din Drăgășani cu nume identic, cred că a fost o neînțelegere a situației”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Situația este una incredibilă. Rudele bătrânei s-au prezentat la spital cu un sicriu și haine de înmormântare, iar „raposata” se afla în alta parte. Vâlceanca, în vârstă de 70 de ani, a fost internată din cauza unei infecții pulmonare. În aceeași zi, a fost dusă la Spitalul Drăgășani de unde a fost transferată la Spitalul de Urgență Vâlcea, la Secția Anestezie Terapie Intensivă (ATI).

Politica