sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Înfrângere rușinoasă pentru SCM Craiova

Echipa de handbal feminin, SCM Craiova, a pierdut meciul disputat în Spania. Elevele lui Bogdan Burcea au luat un sac de goluri de la Bera Bera și au reușit să nu marcheze timp de 11 minute în partida disputată în grupele Cupei EHF.

Meciul a început într-o notă bună pentru Craiova. Oltencele au avut inițiativă și s-au detașat în două rânduri la trei goluri de adversare (3-6 și 4-7). Trupa din Bănie a pierdut din avânt rapid, iar spanioloaicele nu au iertat. Scorul a ajuns la egalitate, 9-9, iar de acolo, Bera Bera a părut că joacă singură. Gazdele s-au desprins la 7 goluri (16-9), iar SCM a ratat din toate pozițiile. În minutul 25, suporterii spanioli asigurau fundalul sonor, timp în care craiovencele duceau mingea în preajma porții adverse și reușeau să înscrie, după 11 minute fără gol (16-10). Formația din Spania a restabilit imediat diferența de 7 puncte (17-10). Prima repriză s-a încheiat cum nu se putea mai rău pentru SCM. Gazdele au marcat din nou, iar la pauză, scorul dintre cele două echipe a fost 18-10.

Repriza secundă a început în aceeași notă în care s-a terminat prima. Bera Bera a înscris (19-10), dar Craiova a restabilit imediat diferența de 8 puncte (19-11). Ibericele au început să rateze, însă oltencele nu au profitat de situație. Gazdele și-au revenit și au dus din nou scorul la nouă goluri distanță (20-11), apoi la zece (21-11), iar mai apoi, la unsprezece (22-11). SCM a marcat (22-12), dar la fel a făcut și formația din Spania (23-12). Coșmarul a continuat pentru oltence. În minutul 41, leoaicele, așa cum le numesc fanii, erau conduse cu scorul de 25-13. Situația nu a devenit jenantă doar pentru SCM, ci și pentru handbalul românesc. Craiova este a doua echipă din România care se face de râs în grupele Cupei EHF, în interval de o săptămână. Până la finalul partidei, chinul deținătoarei trofeului a continuat, iar meciul s-a încheiat, scor 32-21.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Pentru trupa din Bănie au evoluat: Dzhukeva, Curmenţ – Ianăşi (3 g.), Trifunovic (3 g.), Şelaru, Tănasie, Nikolic (1 g.), Seric (3 g.), Gjorgjijevska (2 g.), Tătar (2 g.), Fachinello, Vizitiu (7 g.).

Craiova urmează să evolueze într-un super meci. Campioana României, CSM București, vine în Sala Polivalentă să dea piept cu elevele lui Burcea. Situația din campionat nu este tocmai cea mai bună pentru SCM, în timp ce bucureștencele au lupta lor cu Vâlcea, pentru primul loc.

Politica