sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vizită la nivel înalt la Craiova

Președintele Poloniei, Andrzej Duda, vine miercuri la Craiova să-și salute, de sărbători, compatrioții militari detașați în România. Duda va fi însoțit de o delegație de 50 de persoane, majoritatea ziariști. Conform programului, va vizita Muzeul de Artă din Craiova, va depune o coroană de flori la Cimitirul Catolic, iar mai apoi, va avea întâlnirea cu militarii. Vizita nu a fost anunțată, iar ziariștii români nu au fost invitați să participe la eveniment.

Autoritățile locale îl vor aștepta pe Andrzej Duda chiar la aeroport. Președintele Poloniei este așteptat de Lotul de militari polonezi afiliat la Batalionul 26 Infanterie Neagoe Basarab din Craiova, în jurul orei 14:00. Cei mai valoroși militari vor fi decorați iar la final, în baza militară de la Craiova, se va organiza şi o videoconferință.

Potrivit surselor Jurnalul Olteniei, tot astăzi, la Craiova va ajunge și Președintele României, Klaus Iohannis.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În ziua de 19 decembrie, intervalul orar 12.00-13.00 se va închide circulația rutieră pe următoarele sectoare de drum:

str. Unirii, de la intersecția cu străzile Brestei și Calea București până la intersecția cu str. A.I. Cuza;str. Mihai Viteazul, de la intersecția cu str. Unirii până la intersecția cu str. Ion Maiorescu, în timp ce, în intervalul orar 12.30-14.00 se va închide circulația rutieră pe str. Bucovăț, de la intersecția cu str. Almăjului până la intersecția cu str. Țărăncuței.

Politica