vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Steaua lui Jennifer Lopez de pe Walk of Fame, vandalizată

Steaua de pe Walk of Fame aparţinând cântăreţei şi actriţei americane Jennifer Lopez a fost vandalizată, iar poliţia investighează incidentul.

Se pare că, steaua a fost murdărită, marţi, cu vopsea neagră, iar, deocamdată, nu se cunosc autorul şi motivele.

În luna august, consiliul municipal al West Hollywood, care administrează Walk of Fame, a decis să înlăture steaua preşedintelui american Donald Trump, care fusese vizată în mai multe rânduri de acte de vandalism, de când fostul om de afaceri şi prezentator TV a intrat în politică.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ultimul act de vandalism a avut loc pe 25 iulie, când un bărbat, Austin Clay, a distrus steaua cu un instrument de foraj electric.

Şi steaua actorului Bill Cosby a fost vandalizată, după ce acesta a fost condamnat la închisoare pentru viol. O persoană a scris pe steaua acestuia cuvintele „violator în serie” şi „#MeToo”.

În prezent, pe Walk of Fame există peste 2.600 de stele, în zona Hollywood Boulevard – Vine Street din Los Angeles, California.

Stelele sunt oferite actorilor, muzicienilor, regizorilor, producătorilor, grupurilor teatrale şi muzicale, personajelor celebre, în semn de recunoaştere a contribuţiei acestora la dezvoltarea industriei de divertisment. O populară destinaţie turistică, Walk of Fame este vizitat anual de milioane de persoane.

Politica