vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU și FCU i-au dat tricouri lui Smiley! Cu cine ține cântărețul?

Cele două cluburi din Bănie s-au grăbit să-și asocieze imaginea cu Smiley, autor al pieselor „Cai Verzi pe Pereți” și „O ard trist”.

 

Marți, 13, Smiley a avut concert în Sala Polivalentă din Craiova, Bănia fiind inclusă în cadrul turneului național „Confesiunea”, susținut de artist. S-a bulucit multă lume la eveniment, între cei prezenți fiind și reprezentanți ai celor două cluburi care revendică palmaresul și istoria Științei. Pentru o lovitură de imagine, ei i-au făcut cadouri lui Smiley tricourile de joc ale celor două formații.

Artistul nu are însă nicio afinitate pentru vreuna dintre echipele craiovene, el declarând în repetate rânduri că este suporter al celor de la FC Argeș, echipa din orașul natal. Într-un interviu acordat Gsp, Smiley spunea: „Mie şi colegilor de la Simplu ni s-a propus de curând să cântăm imnul unei echipe din Liga 1. Am refuzat din start, împreună am hotărât că nu este stilul nostru, chiar dacă ne place fotbalul. Totuşi, având în vedere că suntem din Piteşti, am face o excepţie doar pentru FC Argeş, ar fi singura echipă pentru care am cânta”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Artistul a postat și pe pagina personală de facebook: „Țin minte că bunicul meu obișnuia să mă ducă la meciurile lui FC Argeș, dar la un meci împotriva Universității Craiova n-a reușit să mă ia cu el. Auzeam din casă atmosfera “nebună” care venea dinspre stadion, așa că n-am mai rezistat și am plecat la meci cu încă 2-3 copii de vârsta mea. Atunci nu te întreba nimeni al cui ești, așa că am intrat destul de ușor pe stadion. În timp ce noi strigam cu patimă pentru FC Argeș, părinții începuseră să se alarmeze. Noi lăsasem vorbă vecinilor că am plecat la stadion, așa că nu le-a luat mult să ne găsească. Din păcate n-am mai prins finalul meciului pentru că ai noștri au fost „mult prea bucuroși” de ceea ce făcusem și ne-au luat acasă. Noi eram prea mici ca să înțelegem ce-am făcut, dar dorința de a simți pe viu un meci de fotbal a fost de neprețuit. Ce e mai tare e că unul dintre „fugarii” de atunci a ajuns să joace chiar pentru FC Argeș”.

 

Politica