Mehedinți: Sute de locuri de muncă, la ofertă, în Severin

Mehedinți: Sute de locuri de muncă, la ofertă, în Severin

În data de 19 octombrie 2018 AJOFM Mehedinţi va organiza Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. Una dintre măsurile active de combatere a şomajului care a fost, este şi va fi mereu în atenţia AJOFM Mehedinți o constituie organizarea periodică a bursei locurilor de muncă, măsură activă destinată corelării cererii şi ofertei de forţă de muncă.

Şi în acest an, pentru a oferi posibilitatea absolvenţilor instituţiilor de învăţământ şi altor persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, care îşi oferă forţa de muncă, de a se întâlni în mod direct, față în față, cu angajatorii şi de a purta discuţii preliminare înaintea interviului propriu-zis, concurs sau probă de lucru, AJOFM Mehedinți va organiza vineri, 19 octombrie 2018, începând cu ora 10.00, la Palatul Cultural Theodor Costescu (Teatru) din Drobeta Turnu Severin, bulevardul Carol I, nr. 4, „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți”, scopul final urmărit fiind acela ca un număr cât mai mare de persoane să poată găsi un loc de muncă corespunzător pregătirii lor profesionale. Pentru buna organizare şi desfăşurare a acestei acţiuni vor fi întocmite materiale publicitare, invitaţii de participare, chestionare pentru solicitanţii de locuri de muncă şi angajatori, catalogul agenţilor economici participanţi.

În vederea depistării unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de profesii și meserii din diferite domenii de activitate, şi care să fie oferite tuturor persoanelor care vor participa la acest târg de locuri de muncă, în perioada imediat următoare salariaţii AJOFM Mehedinţi vor demara acţiunile de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă. În acest sens, în vederea creșterii gradului de ocupare a forței de muncă, angajatorii care au locuri de muncă vacante sunt așteptați să participe la această acțiune, având astfel posibilitatea întâlnirii directe cu solicitanții de locuri de muncă.

Informaţii suplimentare privind modul de organizare şi desfăşurare a acestei noi ediţii a bursei locurilor de muncă pot fi obţinute de la sediul AJOFM Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, bd. Carol I, nr 3, tel. 0252/319029.