sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Satelitul își măsoară forțele cu Voința Turnu Măgurele

Echipa secundă a clubului craiovean din Liga I va mai susține un test azi, de la ora 11.00, pe stadionul Extensiv din Craiova. Formația antrenată de Dragoș Bon va întâlni gruparea Voința Turnu Măgurele, care evoluează tot în cadrul Ligii a III-a și are pretenții de promovare în acest sezon.

Mâine (n.r. – azi) vom avea un nou meci amical de pregătire cu Voința Turnu Măgurele, una dintre echipele puternice ale Ligii a III-a și o formație care cu siguranță își va depune candidatura pentru a promova în eșalonul superior. Noi venim după un program extrem de încărcat, așa că este un test util, vrem să vedem unde ne aflăm în acest moment și sperăm să avem impresii pozitive după meciul de mâine. În weekendul 24 – 26 august 2018 vom începe noua ediție de campionat și mâine (n.r. – azi) așteptăm decizia Comitetului Executiv al FRF pentru a afla seria în care vom evolua. Suntem într-un proces de acumulare și la momentul de față sperăm să nu intervină accidentările și să începem cu dreptul noul campionat”, a declarat tehnicianul Dragoș Bon, care se ocupă de destinul satelitului în acest sezon.

Echipa a doua a CSU Craiova a mai disputat un joc amical în urmă cu o săptămână, pe terenul formației secunde a lui Ludogorets, partidă pe care a pierdut-o cu 3-2.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Două victorii și o remiză pentru juniorii U17 în amicale

Elevii lui Nelu Petrișor au disputat până acum trei jocuri de pregătire, dintre care au câștigat două și au înregistrat o remiză. CSU Craiova U17 a câștigat miercuri în fața campioanei județului Olt la juniori B1 Viitorul Băleasa cu scorul 5-1, prin golurile marcate de Bucuroiu și Rareș Cristea (4). Înainte de acest joc, trupa lui Petrișor a mai învins în duelul cu CSS Craiova U17, scor 4-1, și a remizat cu CSJ Știința U Craiova U17, scor 1-1, formație pe care o va mai întâlni și azi într-o partidă amicală, de la ora 16.00, pe stadionul Aripile.

Politica