vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

167 de dascăli doljeni au susţinut definitivatul

167 de dascăli din judeţul Dolj au susţinut astăzi examenul de definitivare în învăţământ. Aceştia vor afla rezultatele pe 24 iulie.

La Centrul de examen – Colegiul Național ”Frații Buzești” Craiova, s-a desfășurat proba scrisă din cadrul examenului național de definitivare în învățământ, anul școlar 2017-2018. În județul Dolj, pentru a susține acest examen au fost validați 192 de candidați, pentru 31 de discipline. În urma finalizării probei scrise, au rezultat următoarele: 167 candidați prezenți; 11 candidați au fost absenți;14 candidați s-au retras din motive personale”, au transmis reprezentanţii ISJ Dolj într-un comunicat de presă.

Conform acestora, cei mai mulți candidați prezenți au fost înregistrați la disciplinele: Învăţămant preşcolar – 63 candidați, Învățământ primar – 30 candidați, Educaţie Fizică și Sport – 13 candidați.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primele rezultate vor fi afişate în data de 24 iulie. În aceeaşi zi, dar şi pe 25 iulie candidaţii nemulţumiţi de rezultatele obţinute vor putea depune contestaţii. Rezultatele finale vor fi afişate pe 27 iulie.

Politica