vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Mandate europene de arestare, puse în aplicare

I-au prins și i-au încătușat. La data de 13.07.2018, polițiștii Serviciului Investigații Criminale Compartimentul Urmăriri din cadrul IPJ Mehedinți , au depistat pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, trei persoane cu vârste cuprinse între 37 și 52 de ani, pe numele cărora autoritățile judiciare din Franța emiseseră mandate europene de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni informatice. Persoanele în cauză au fost reținute și prezentate Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova în vederea dispunerii de măsuri legale.

Bărbatul dispărut, găsit

În data de 13.07.2018, ora 15.00, polițiștii Postului de Poliţie Şimian, au depistat și identificat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din localitatea Obîrșia Cloșani, sat Obîrșia Cloșani, județul Mehedinti, pe raza localității Poroina din comuna Șimian, care în urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat că figurează ca adult dispărut din data de 20.06.2018 de la domiciliu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoana depistată a fost predată polițiștilor din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, urmând a fi predată familie.

Politica