sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Latovlevici: „Îmi place ce se întâmplă la Craiova!”

Liber de contract după despărțirea de Galatasaray, ex-stelistul Latovlevici a avut numai cuvinte de laudă despre Craiova.

Latovlevici este de părere că nivelul playoff-ului din Liga I este unul ridicat și spune că e impresionat de creșterea CSU din ultimii ani. Eu zic că e un nivel bun, primele 5 echipe joacă un fotbal frumos. Îmi place ce se întâmplă la Craiova, e un proiect frumos acolo, au reușit să facă o echipă bună în doar 3-4 ani”, a declarat Latovlevici la PRO X.

Jucătorul este liber de contract după ce i-a expirat înțelegerea cu Galatasaray și calculează cu atenție care va fi următoarea destinație: Am terminat contractul cu Galatasaray în luna mai, sunt liber. Nu sunt în discuții cu FCSB, așa cum am văzut că a apărut. Iau în calcul orice variantă. Mi-aș dori, normal, să rămân acolo (n.r. – în Turcia), dar vom vedea. Nu e exclusă nici o ofertă, sunt jucător profesionist și trebuie să mă gândesc la orice ofertă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

CSU a vândut bine în această vară, încasând 5 milioane de euro pentru Screciu și Băluță. Însă, în privința achizițiilor, oltenii se mișcă mai domol. L-au adus împrumut pe goalkeeper-ul Mirko Pigliacceli și l-au semnat pe Florin Gardoș, fost coleg cu Latovlevici la Steaua.

În vârstă de 32 de ani, Iasmin Latovlevici și-a încheiat contractul cu Galatasaray și poate ajunge la Craiova liber de contract. Fundașul este cotat de transfermarkt la suma de 250.000 de euro.

Politica