sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bronz balcanic, pentru clubul severinean

Desfășurat la Sibiu, Campionatul Balcanic de Judo pentru Juniori (U21) a adus medalia de bronz pentru componența CSM Drobeta Turnu Severin, Andreea Bortoș

Judoka de la clubul severinean a concurat în limitele categoriei 57 de kg și a reușit să urce pe ultima treaptă a podiumului de premiere, deși a a pierdut primul meci. Învinsă de turcoiaca Buket Mecan, cea care avea să câștige ulterior și medalia de aur, Andreea Bortoș s-a mobilizat în recalificări, unde a trecut, pe rând, de albaneza Amanda Lika, de grecoaica Valentina Gogua și de românca Boglarka Makszem, rezultate prin care și-a adjudecat bronzul.”Andreea a câștigat 3 din cele 4 meciuri avute și a intrat în posesia medaliei de bronz. E un rezultat care ne bucură, fiindcă a fost obținut la o competiție internațională”, a spus antrenorul Gicu Vasilan, de la CSM Drobeta Turnu Severin.

La Campionatul Balcanic, găzduit de Sala Transilvania din Sibiu, au participat peste 200 de judoka, masculin și feminin, din 9 țări, iar România a cucerit 22 de medalii: 6 de aur, 6 de argint și 10 de bronz.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica