vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Meciul rege al fotbalului european

Cel mai așteptat meci din fiecare an este cu siguranță finala Ligii Campionilor, care pune față în față cele mai în formă două echipe din Europa la acel moment. În acest sezon, pretendentele la titlul european suprem sunt Liverpool și Real Madrid, pentru echipa spaniolă fiind a treia finală consecutivă pe care o dispută după cele din 2016 și 2017, ambele câștigate de Ronaldo & co. Finala va avea loc sâmbătă, la Kiev, de la ora 21.45, și propune un meci extrem de interesant. Cu Liverpool în cea mai bună formulă din ultimii ani, reușind un parcurs excepțional în acest sezon al Ligii Campionilor, și dornică de a câștiga un trofeu după o perioadă îndelungată de secetă, pe o parte, iar cu un Real Madrid care își dorește să păstreze supremația europeană și să nu rămână fără un trofeu în acest sezon, ratând câștigarea campionatului intern și a Cupei Regelui. Fără îndoială va fi un spectacol fotbalistic extraordinar, sau cel puțin așa se preconizează, ambele echipe având un stil de joc ofensiv.

Klopp: „Dacă vom câștiga, nu-mi pasă cum vom juca”

Antrenorul lui Liverpool, Jurgen Klopp, a declarat că va păstra același tip de fotbal cu care ne-a încântat în această ediție a Ligii Campionilor, un joc extrem de incisiv pe contraatac, cu un trio de temut în ofensivă prin Mo Salah, Roberto Firmino și Mane, dar în același timp neamțul va fi mulțumit de orice joc al echipei sale dacă aceasta va cuceri trofeul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Dacă vom câștiga, îmi va fi indiferent cum am jucat. Victoria e victorie. Dar vom învinge cu stilul nostru. Nimic mai mult. Zidane e un adevărat personaj în fotbal. Îl admiram ca jucător și îl respect ca și coleg. De-abia aștept să-l întâlnesc”, a declarat tehnicianul german al lui Liverpool, Jurgen Klopp.

Zidane: „Suntem Madrid și ne dorim mereu mai mult”

Un lucru cert este că Real Madrid va da totul în finală pentru a câștiga trofeul și în acest an, antrenorul Zinedine Zidane spunând că la Madrid este întotdeauna o foame de succes.

„Nimeni nu poate spune că ne este mai puţin foame de succes. Nu pot vorbi pentru adversarii noştri, însă pot insista pe faptul că noi vom avea întotdeauna aceeaşi motivaţie. Suntem Madrid şi, în ciuda a ceea ce am câştigat deja, dorim mereu mai mult şi vom da totul pentru a fi cei mai buni”, a declarat „Zizou”. Indiferent de câștigătoare, finalele de Champions League au farmecul lor aparte și cu siguranță ne vor ține în suspans până la ultimul fluier și în acest an.

Politica