sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bogdan Burcea rămâne încă doi ani în „situația gri” din Bănie!

Antrenorul care a reușit cea mai importantă performanță pentru sportul de echipă din Craiova a semnat prelungirea contractului cu SCM.
Bogdan Burcea va mai sta încă doi ani pe banca tehnică a echipei de handbal feminin a SCM Craiova, după ce a dus-o în finala Cupei EHF și pe locul 2 în Liga Florilor. Antrenorul a decis să semneze prelungirea acordului cu gruparea din Bănie, chiar dacă declarase că situația la club e gri și criticase în termeni duri conducerea clubului, incapabilă să păstreze jucătoarele de valoare și să negocieze cu jucătoarele pe care le dorește: ”Îmi doresc să continui la Craiova, dar îmi doresc ca și factorii de decizie să vină alături de mine să continuăm proiectul, nu să o luăm de la zero. Ideea e că profesionist trebuia 95% să fie rezolvate problemele de la echipă. În schimb, nu cred că sunt rezolvate 50%”, declarase antrenorul craiovean la adăpostul performanțelor realizate.
Chiar dacă rămâne la echipă, Burcea nu a reușit să le convingă pe Bobana Klikovac și Teodora Popescu să mai continue alături de el. Prima a ales Ferenvaros, a doua, potrivit informațiilor noastre, CSM Roman.

Politica