vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

5 amicale pentru Filiași

Formația doljeană va întâlni, în perioada 10-24 februarie, 4 grupări de Liga a 3-a și una din Liga a 4-a.

Aflată momentan în vacanță, CSO Filiași și-a stabilit deja programul pentru perioada din intersezon. Astfel, președintele clubului, Florin Spînu, și antrenorul Silviu Lung au definitivat programul de pregătire din această iarnă. Doljenii se vor reuni pe data de 15 ianuarie, iar echipa se va pregăti pe plan local până la plecarea în cantonament, stagiul de pregătire fiind programat în stațiunea Baia de Aramă în intervalul 31 ianuarie – 10 februarie. Exact în ziua când se va reveni din cantonament, doljenii vor susține primul meci de verificare cu liderul din Liga a 4-a Gorj, Petrolul Bustuchin. Vor urma apoi 4 meciuri cu grupări din Liga a 3-a, seria a 3-a după cum urmează:14 februarie CS Mioveni II (locul 13 în C3), 17 februarie – Sporting Roșiori (locul 11 în C3), 21 februarie – FCM Alexandria (locul doi în C3), 24 februarie – Atletic Bradu (locul 8 în C3).

Sunt meciuri cu echipe bune, în care ne putem testa jucătorii, mai ales cei care vor sosi. Am ales adversari de valoare, pentru că ne dorim să facem un retur bun și să obținem rezultate bune”, a declarat președintele clubului Florin Spînu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Oficialul doljean a spus și ce posturi își dorește să fie acoperite pentru partea a doua a campionatului: Vreau să vă spun că momentan nu renunțăm la nimeni din actualul lot, vom trage linie la finalul pregătirilor. Suntem interesați să aducem patru jucători cu experiență: un atacant, un fundaș central, un mijlocaș central defensiv și un mijlocaș lateral. Ne dorim și trei-patru juniori buni, care în timpul jocului să joace de la egal la egal cu seniorii. Așa cum am mai spus-o, obiectivul nostru în acest retur de campionat este să formăm un lot bun, echilibrat, pentru că vrem să începem noua ediție cu cei care vor rămâne acum la echipă și să încercăm promovarea la Liga a 2-a.”

În returul campionatului din Liga a 3-a, seria a 4-a, CSO Filiași își va disputa meciurile după următorul program: CSO Filiași – Internațional Bălești (etapa a 16-a, 3 martie); CSO Filiași – Cetate Deva (etapa a 18-a, 17 martie), Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – CSO Filiași (etapa a 19-a, 24 martie), CSO Filiași – CS Șirineasa (etapa a 20-a, 31 martie), Centru Național de Pregătire Timișoara – CSO Filiași (etapa a 21-a, 4 aprilie), CSO Filiași – Milenium Giarmata (etapa a 22-a, 11 aprilie), CSM Lugoj – CSO Filiași (etapa a 23-a, 18 aprilie), CSO Filiași – Șoimii Lipova (etapa a 24-a, 25 aprilie), Gloria Lunca Teuz Cermei – CSO Filiași (etapa a 25-a, 28 aprilie), CSO Filiași – CSU 2 Craiova (etapa a 26-a, 5 mai), CSO Filiași – CS Ghiroda (etapa a 27-a, 9 mai), FC Hermannstadt 2 – CSO Filiași (etapa a 28-a, 12 mai), Național Sebiș – CSO Filiași (etapa a 29-a, 19 mai) și CSO Filiași – CS Școlar Reșița (etapa a 30-a, 26 mai). Gruparea din Filiași va sta în etapa a doua din retur întrucât seria a 4-a este una impară.

Politica