vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Turneul „Gheorghe Ene” / Ișalnița, gazda fazei finale

Cele mai bune 8 echipe din țară se vor duela sâmbătă și duminică în Sala Sporturilor din comuna vecină Craiovei.

 

După ce în urmă cu o săptămână reușise calificarea la turneul final la „Gheorghe Ene”, pentru categoria de juniori născuți în anul 2009 și mai mici, clubul craiovean Dinamyk a obținut organizarea fazei finale în dauna celor de la Luceafărul Cluj, principala pretendentă. Locația turneului va fi sala Sporturilor din Ișalnița, unde s-au jucat și meciurile cadrul etapei zonale, seria a 6-a.

La această ultimă etapă a competiției, care se va juca în perioada 16-17 decembrie, cele 8 câștigătoare ale fazelor zonale au fost repartizate după cum urmează: grupa A – CS Oțelul Galați, Academia Luceafărul Cluj, Real Junior Vaslui și ACS Prosport Academy; grupa B – CS Junior Brașov, ACS „Constantin Schumacher Pitești, Dinamyk Craiova și Atletico Arad. Dinamyk Craiova a reușit calificarea la turneul final după ce a obținut următoarele rezultate: etapa județeană – 3-0 cu Pro Junior, 9-2 cu CSJ Știința U Craiova și 5-4 în finală cu CSU Craiova; etapa zonală – 1-1(2-3 la lovituri de departajare) cu Luceafărul Dr. Tr. Severin, 7-3 cu Hidro Râmnicu Vâlcea și 5-1 cu Atletic Slatina. Programul turneului final de la Ișalnița cuprinde meciurile: grupa Aetapa 1 (16 decembrie) – ACS Oțelul Galați Academia Luceafărul Cluj (ora 9.00), Real Junior Vaslui ACS Prosport Academy (10.00); etapa a 2-a (16 decembrie) – Academia Luceafărul Cluj ACS Prosport Academy (ora 15.00), ACS Oțelul Galați Real Junior Vaslui (16.00); etapa a 3-a (17 decembrie) Real Junior Vaslui Academia Luceafărul Cluj (9.00), ACS Prosport Academy ACS Oțelul Galați (10.00); grupa B – etapa 1 (16 decembrie) CS Junior Brașov ACS Constantin Schumacher (11.00), Dinamyk Craiova Atletico Arad (12.00), etapa a 2-a (16 decembrie) ACS „Constantin Schumacher – Atletico Arad (ora 17.00), CS Junior Brașov Dinamyk Craiova (18.00), etapa a 3-a (17 decembrie) Dinamyk Craiova ACS „Constantin Schumacher (ora 11.00), Atletico Arad – CS Junior Brașov (12.00).

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este o bucurie mare pentru că am reușit să aducem turneul final la noi în județ, la Ișalnița, locație unde am obținut calificarea de la zonă. Pentru noi este o șansă mare, mai ales că jucăm acasă și o motivație în plus pentru a juca finala națională. Nu va fi deloc ușor, dar trebuie să demonstrăm că avem valoare, că nu întâmplător am ajuns aici. Avem un lot bun în care sunt mulți copii cu calități excelente pentru a face performanță”, a spus antrenorul celor de la Dinamyk, Costel Dumitrașcu.

Politica