vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Termen prelungit pentru înscrierea la cursurile gratuite de antreprenoriat

Interesul scăzut pentru cursurile de antreprenoriat i-a determinat pe reprezentanții Ministerului Tineretului și Sportului, prin intermediul direcțiilor județene de sport și tineret, să prelungească perioada de înscriere în acest program. Astfel, doljenii interesați pot trimite actele necesare până la data de 27 septembrie 2017. 

Alina Ionescu, directorul Direcției Județene de Tineret și Sport Dolj, a explicat că pot beneficia de aceste cursuri, persoanele cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani. Acum se știe și perioada derulării cursurilor, acestea fiind programate după 15 octombrie a.c.

S-a revenit asupra termenului până la care se pot depune solicitările de înscriere, 27 septembrie 2017 fiind ultima zi. Au luat această decizie pentru că în mai toate județele ar mai trebui înscriși. Este păcat, însă, că tinerii nu profită de această șansă. Sunt cursuri gratuite, sunt acreditate. De asemenea, ni s-a comunicat, pentru că nu se știa, că aceste cursuri vor avea loc în cea de-a doua decadă a lunii octombrie, anul acesta. DJST Dolj trebuie să caute locația și să punem la punct toate procedurile de organizare. Formatorii vor veni de la București”, a explicat Ionescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Persoanele interesate trebuie să trimită o copie după diploma de bacalaureat, una după actul de identitate şi o scrisoare de motivaţie, pe adresa [email protected].      

Politica