vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE DOLJ: SALUTĂM VENIREA ÎN ECHIPA ALDE DOLJ A UNOR LIBERALI ADEVĂRAȚI

Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj: ”Proiectul ALDE Dolj se consolidează în fiecare zi prin modul nostru de a face politică”

ALDE DOLJ continuă procesul de consolidare a structurilor sale organizatorice și rămâne un partid deschis tuturor doljenilor care cred în valorile unui liberalism autentic de secol 21.

Salutăm faptul că ni se alături oameni valoroși, atât dintre cei care nu au mai făcut politică, dar și liberali adevărați, foști membri PNL, care au înțeles că ALDE este casa liberalismului în România.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În această săptămână s-au alăturat echipei noastre domnul ADINEL ILINCA, fost vicepreședinte al PNL Dolj, precum și alți membri ai organizațiilor PNL din municipiul Craiova.

De asemenea, salutăm decizia domnului EUGEN GIURCĂ, primar (ex PNL) al comunei Sălcuța, de a adera la programul nostru politic și de a fi partener ALDE de acum înainte.

Îi așteptăm în rândurile noastre pe toți cei care cred în libertățile și drepturile cetățenilor.

Am demarat procesul de organizare al alegerilor în toate cele 111 organizații teritoriale ale ALDE Dolj. Au avut loc alegeri până acum în următoarele localități: Malu Mare, Coțofenii din Față, Brabova, Botoșești Paia și Scaiești.

Până la finalul anului, acest proces se va finaliza cu Conferința Județeană de Alegeri.

Obiectivul ALDE Dolj rămâne acela de a obține la toate alegerile din 2019 și 2020 un scor cu două cifre.

În același timp, principala noastră preocupare rămâne construcția unor proiecte alternative pentru fiecare localitate din județ, care să ne dea posibilitatea să venim în fața oamenilor cu o ofertă de soluții care să poată fi puse cu adevărat în practică.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Politica