Actualitate, Eveniment, Mehedinți, Oltenia

Siguranţa rutieră şi salvarea de vieţi sunt priorităţi ale Poliţiei

Polițiștii rutieri au acționat pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, aplicând 87 de sancțiuni ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, au reţinut 10 permise de conducere şi au retras cinci certificate de înmatriculare.

La data de 08 august a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pe întreaga reţea de drumuri în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere și pentru depistarea celor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice.

Astfel, poliţiştii au constatat 7 infracțiuni la regimul circulației şi au aplicat 87 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 27.840 de lei, dintre care 14 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum.

Ca măsură tehnico-administrativă, au fost reţinute în vederea suspendării 10 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, limitelor legale de viteză şi pentru consum de alcool.

De asemenea, au fost retrase 5 certificate de înmatriculare şi două seturi plăcuţe cu numere de înmatriculare.

IPJ Mehedinți

 

Previous ArticleNext Article
Comentarii
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE