sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ştrandurile și piscinele din Craiova, verificate de poliţişti

În urma derulării activităţilor specifice, precum și în baza unui Plan de acțiune pentru SEZONUL ESTIVAL 2017,  11 poliţişti  de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul IPJ Dolj au organizat şi executat, vineri, o acțiuneîn domeniul siguranța cetățeanului, procedând la verificarea locurilor de agrement, respectiv ștranduri și piscine, situate în municipiul Craiova.

Astfel polițiștii au verificat 6  locuri de agrement, 12 persoane fizice, ocazie cu care au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale conform prevederilor  Legii nr. 12/1990, respectiv Legii nr. 8/1996, valoarea totală a sancţiunilor aplicate de către polițiștii de la Economic fiind de 43.000 lei.

Totodată, oamenii legii au confiscat mărfuri  în valoare de 700 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Spre exemplu,  cu ocazia controlului efectuat la punctul de lucru al unei S.C. din mun. Craiova, s-a constatat că societatea deținea mai multe sticle de băuturi alcoolice, pentru care nu s-au putut prezenta documente de provenienţă.

Agentul economic a fost sancţionat contravenţional cu suma de 20.000 lei conform Legii nr. 12/1990 rep., dispunându-se totodată confiscarea băuturilor alcoolice, în valoare de 200 lei, pentru care nu s-au prezentat documente de proveniență.

Politica