Actualitate, Olt, Oltenia

”Expo-Flora”, ediţia XXIII, la Slatina

flori.jpg

Primăria municipiului Slatina anunță organizarea celei de-a XXIII-a ediții a manifestării ”Expo-Flora”, eveniment destinat iubitorilor de flori, firmelor din domeniul floral, producătorilor sau comercianților de flori și material dendrologic. Acțiunea se va desfășura pe esplanada din centrul urbei în perioada 18-21 mai, fiind al patrulea an consecutiv când acțiunea are loc în acest perimetru. Deschiderea oficială va avea loc joi – 18 mai, orele 10.30, la eveniment urmând să participe edilul municipiului, Emil MOȚ, viceprimarii Gigi VÎLCELEANU și Claudiu STĂNCIOIU, dar și o parte dintre consilierii locali.

La ”EXPO FLORA” și-au anunțat intenția de participare un număr de 56 de agenți economici, dintre care 27 sunt firme specializate în domeniul vizat de manifestarea menționată, restul fiind agenți economici ce vor comercializa produse de artizanat & handmade, dulciuri, jucării etc.

Pentru a-și putea vinde produsele în cadrul ”EXPO FLORA SLATINA”, expozanții vor plăti o autorizație de funcționare în valoare de 12 lei/zi, la care se adaugă o taxă de teren pentru expunere de 2 lei/mp/zi.

 

Previous ArticleNext Article
Comentarii
Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Optimization WordPress Plugins & Solutions by W3 EDGE