sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tarifele pentru parcarea subterană, publice pe site-ul Primăriei

Primăria Craiova a afișat, pe site-ul public, tarifele pentru parcarea subterană din municipiu, o promisiune făcută încă de acum o săptămână, de când Jurnalul Olteniei a sesizat acest aspect. Un craiovean stabilit în Timișoara de mai mulți ani ne trimisese, pe adresa redacției, un e-mail în care sesiza lipsa unei surse concrete de informare în ceea ce privește tarifele la parcarea subterană. Acesta a spus că ar fi fost importante de menționat astfel de informații îndeosebi pentru cei care doresc să vină la Craiova pentru a pleca de pe Aeroportul Internațional și pentru a-și lăsa mașina în siguranță.

Aceeași sesizare a fost făcută și de consilierul local PNL, Adriana Ungureanu, în plenul ședinței de joi.

Primarul interimar al municipiului, Mihail Genoiu, a anunțat că tarifele au fost făcute publice pe site-ul primăriei. Acestea pot fi găsite la adresa www.primariacraiova.ro, la secțiunea Utile – Parcări publice.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Legat de aeroport, Mihail Genoiu a precizat că este în lucru un studiu de trafic pentru a se încerca îmbunătățirea transportului în comun în zona Aeroportului Craiova.

Am discutat cu city managerul, domnul Sorin Manda, și cu cei de la Direcția Servicii Publice. Avem un studiu de trafic, cu toate că este dificil, pentru că știți bine că nu este teritoriul municipiului Craiova. Încercăm să găsim soluții prin acest studiu de trafic, care este în lucru, să putem să asigurăm mijloacele de transport în comun, pentru că este aberant, la traficul care s-a creat în acest moment pe aeroportul din Craiova, să nu avem toate aceste facilități de transport în comun. Dar, legislația rămâne, de multe ori, în urma evoluției”, a precizat Genoiu.

Politica