sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovean cercetat după ce şi-a parcat maşina pe linia de tramvai

 

Astăzi, în jurul orei 14:15, polițiști din cadrul Serviciului de Investigatii Ciminale Dolj aflați pe Calea București din Craiova ( chiar la intrarea pe pasajul suprateran, in dreptul Teatrului) au observat, parcat pe linia de tramvai, pe pasajul suprateran, un autoturism de culoare roșu (BMW înmatriculat în Bulgaria).

Crezând că este vorba despre un eveniment rutier sau că există posibilitatea ca șoferul autoturismului să aibă probleme de sănătate, polițiștii s-au apropiat de vehicul, moment în care au observat că în interiorul acestuia nu se află nicio persoană, iar autoturismul este asigurat, yalele portierelor fiind încuiate.

Polițiștii de investigații criminale, care se aflau în civil, au anunțat Biroul Rutier Craiova, care a direcționat un echipaj la fața locului, astfel că, la vederea autospecialei de politie rutiera un tânăr și-a făcut apariția lângă vehicul, a descuiat portierele și a încercat să fugă, moment în care polițiștii în civil au intervenit și, întrucât acesta era recalcitrant, a fost imobilizat si incatusat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cel în cauză a fost condus la sediul Biroului Rutier, acesta fiind identificat în persoana lui O. CRISTIAN-FLORENTIN, 28 de ani, din Craiova.

Polițiștii rutieri au întocmit pe numele craioveanului dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice.

 

Politica