sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

SCM U Craiova a trecut de Steaua și a urcat pe locul doi

Cele două dușuri reci din primele etape ale play-off-ului i-au trezit pe voleibaliștii craioveni la realitate, reușind ca în runda a treia să obțină o victorie importantă împotriva fostului lider al campionatului, Steaua București.

SCM U Craiova a depașit chiar gruparea bucureșteană de pe locul secund, după ce a trecut la pas de aceasta în meciul de sâmbătă seara, din Sala Polivalentă din Bănie. Echipa craioveană s-a impus cu 3-0, pe seturi scorul arătând astfel: 25-19, 25-19, 25-20, și și-a spălat păcatele după cele două eșecuri cu 3-2 din startul play-off-ului. „Am jucat bine, exact, am făcut faze spectaculoase, câştigate şi de noi şi de ei. Aveam nevoie de această victorie după cele două înfrângeri cu 3-2. Sper să fie un nou început pentru noi şi să continuăm seria succeselor”, a declarat antrenorul grupării craiovene, Dan Pascu.

Jucătorul Craiovei, Marian Bala, a subliniat sprijinul publicului pentru obținerea victoriei cu Steaua.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ne trebuia această victorie de trei puncte pentru a reveni în clasament. Mobilizarea exemplară a noastră şi aportul publicului au contat foarte mult pentru obţinerea acestui succes”, a spus Bala. Cu acest succes, formația olteană a strâns 57 de puncte, apropiindu-se la patru puncte de noul lider, Volei Municipal Zalău. În același timp, în urma craiovenilor, pe locurile trei și patru, stau cu același număr de puncte Steaua București și Arcada Galați. Bătălia pentru primul loc este extrem de strânsă, cu patru echipe care au șanse aproape egale de a-l ocupa. SCM U Craiova va disputa încă un meci cu o miză mare în următoarea etapă. Echipa lui Dan Pascu se va deplasa, miercuri, pe terenul formației din Zalău, iar cu o victorie de trei puncte acolo ar ajunge la un singur punct de conducerea clasamentului. Altfel, voleibalistele de la SCM U Craiova au pierdut etapa din acest weekend, cu 3-0 (25-21, 25-15, 25-9), disputată la Penicilina Iași.

Politica