vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Măsuri restrictive pentru hoții de la Alro. Trei sunt în arest preventiv

Trei dintre inculpaţii din dosarul privind furtul a de tone de deşeuri de aluminiu din incinta Alro Slatina au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, pentru ceilalți patru Judecătoria Slatina dispunând plasarea sub control judiciar pentru 60 de zile. Decizia dată marți seara de judecătorii slătineni nu este definitivă, putând fi contestată la Tribunalul Olt.
Cei arestați preventiv sunt Sorin Dorin Dumitru, Mihăiţă-Adrian Drăghici şi Sorin Floare, iar Ionela Toma, Valentin Dumintraş, Victor-Sorin Cristea şi Ion Prună au fost plasaţi sub control judiciar .
Aceștia sunt suspectați că au sustras 22 tone deșeuri din aluminiu din incinta societății respective, pe care intenționau să le valorifice ilegal pe raza municipiului Slatina.

„La data de 16 februarie, polițiștii au organizat o acțiune de prindere în flagrant delict, în urma căreia a fost depistat un autocamion, încărcat cu cele 22 tone deșeuri din aluminiu, pentru care nu existau documente de proveniență. Deșeurile din aluminiu, în valoare de aproximativ 200.000 lei, şi autocamionul au fost indisponibilizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, agent principal Alexandra Dicu.

Politica