sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

N-au greşit pe teren propriu

Înfrângerea suferită la Sibiu, în prima etapă a campionatului, a fost recompensată, acum, de baschetbaliştii craioveni printr-o victorie clară în fața nou promovatei BC Olimpic Baia Mare, în primul joc de pe teren propriu. SCM U Craiova a întâlnit, vineri seara, în Sala Polivalentă din Bănie, o echipă proaspăt ajunsă în Liga Națională masculină de baschet, pe care a învins-o cu scorul de 87 – 65 (28-16, 21-17, 19-11, 19-21). Cele mai multe puncte ale echipei oltene au fost înscrise de americanul Abrams care a acumulat 25 de puncte, fiind urmat de conaționalul său Paul William, cu 20 de puncte. În rest, au mai evoluat pentru SCM U Craiova: Fraseniuc (10 p.), Popa (9 p.), Sepa (12 p.), Damian, Gavrilă, Lupusavei, Marinovic (8 p.), Şolopa (3 p.). Antrenorul formației craiovene, Vladimir Vuksanovic, nu consideră că a fost un meci uşor în compania echipei BC Olimpic Baia Mare, însă a fost bucuros de susținerea pe care suporterii au arătat-o față de echipă.

A fost o victorie facilă, dar nu se poate spune că am avut un meci uşor. Mulţumesc fanilor pentru că sunt la fel de inimoşi ca în sezonul trecut. Îmi place echipa, pe care am format-o şi am încredere că vom avea rezultate bune. Nu pot să vă promit nimic, dar o să dăm tot ce e mai bun în fiecare joc şi vedem ce vom reuşi”, a declarat tehnicianul echipei masculine de baschet a SCM Craiova.

Cel mai bun marcator al craiovenilor, Abrams Jamar a spus că de data aceasta echipa a stat mult mai bine în defensivă, aspect ce a contat enorm în economia jocului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A fost extraordinar, iar despre fani pot să vorbesc doar la superlativ. Am fost determinaţi, am vrut să facem un joc bun şi am reuşit. Faţă de primul meci, în defensivă am evoluat mult mai bine”, a afirmat americanul. În următorul meci, SCM U Craiova se va deplasa în fieful lui BC SCM Timişoara.

Politica