vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Moartă de mai multe zile, lăsată în casă pentru că nu avea cine să o transporte la IML

O femeie de 150 de kilograme, moartă de mai multe zile, a fost lăsată în casă de anchetatori, pentru că nu avea cine să o transporte până la maşina Serviciului de Medicină Legală Olt, informează OLT TV.

Femeia, în vârstă de 59 ani, din Slatina, a fost găsită moartă, vineri seara, în apartamentul în care locuia cu chirie, de pe strada Plopilor, vecinii fiind cei care au sunat la 112, după ce au simţit un miros urât care venea din locuinţă. Jurnaliştii de la Olt TV arată că la

faţa locului au venit poliţiştii, un criminalist și o ambulanţă, a fost constatat decesul, oamenii legii au făcut fotografii şi au plecat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cadavrul femeii în greutate de aproximativ 150 de kilograme a rămas în casă, pentru că nu a avut cine să îl transporte până în faţa blocului, pentru a fi preluat de maşina Serviciului de Medicină Legală Olt, scrie sursa citată.

Vecinii au sunat din nou la 112, a doua zi, dimineaţa, iar o echipă de pompieri a scos din casă trupul neînsufleţit al femeii, pentru a fi transportat la morgă.

Şeful Serviciului de Medicină Legală Olt, Radu Liviu, a declarat, pentru Olt Tv că nu este prima situaţie în care angajatul instituţiei nu are cu cine să transporte cadavrul până la maşină, pentru a-l duce la morgă şi că de cele mai multe ori, acesta apelează la rude, poliţişti sau vecini, dacă vor să-l ajute. De data aceasta, din cauza mirosului greu, dar şi pentru că femeia cântărea în jur de 150 de kilograme, nimeni nu s-a încumetat să-l ajute pe şoferul de la Medicina Legală, mai arată sursa citată.

Foto:evz.ro

Politica