sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Acțiunile polițiștilor rutieri continuă

Efectivele Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, împreună cu Biroul Rutier Craiova, Formaţiunea Rutieră Filiaşi şi Serviciul Rutier Olt au organizat si executat o actiune, în sistem releu, pentru prevenirea și combaterea evenimentelor rutiere cauzate de viteză.

Acțiunea s-a desfășurat pe D.N. 6 şi D.N. 65, astfel fiind constatate și aplicate 34 sanctiuni contravenționale, de peste 9100 lei, din care 26 sancțiuni au fost aplicate pentru viteza neregulamentara. De asemenea, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a ocnduce autovehicule pe drumurile publice 4 permise de conducere.

În cadrul acțiunii a fost depistat B.AUREL, 34 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism, pe D.N. 6, cu viteza de 141 km/h (+71 km/h), în zona de acţiune a indicatorului viteza maximă admisă de 70km/h.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pentru o perioadă de 90 zile.

Politica