vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severinenii visează la Copacabana

La malul Dunării, 22 de echipe s-au înscris la turneul desfăşurat pe terenul sintetic de la Şcoala Generală Nr.11 din Drobeta – Turnu Severin, iar în finală AS Drobeta a învins Davidoglu Severin cu 6-3. În semifinale, câştigătoarea eliminase CS Drobeta (4-3), echipă care i-a avut în componenţă pe foştii prim-divizionari Gabi Boştină şi Cornel Mihart. Tot la limită a pierdut în penultimul act şi AS Real Vânju Mare, care a fost învinsă cu 7-6.

Campioana de la Mehedinţi a mizat pe: Adelin Asan – Mihai Canu, Ciprian Halîngă,  Elvis Chican, Ionuţ Dragomirescu, Răzvan Mihart, Claudiu Ghighilicea, Mihai Boştinaru, Costinel Vasilică şi Laurenţiu Prundeanu, majoritatea jucătorilor provenind de la divizionara D AS Drobeta 2013.
Pentru a continua aventura, AS Drobeta trebuie să câştige şi Turneul de Vest, care va avea loc la Cluj-Napoca, pe 17-18 mai. Turneul de Est se va desfăşura  la Bacău, iar învingătoarea din România va merge în Brazilia, unde va juca pe nisipul Plajei Copacabana din Rio de Janeiro, alături de campioanele altor ţări.

Sunt bucuros că am câştigat, fiindcă în semifinale am eliminat echipa care a avut jucători importanţi. Mergem la Cluj în speranţa că vom face o figură frumoasă. E greu să mergem la Rio, dar ne jucăm şansa.
A spus Vasilică

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica