sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au o problemă cu meciurile de acasă

Impasul continuă la gruparea pregătită de Pustai. La finalul unui meci care la o primă vedere nu ar fi trebuit să le pună excesiv de multe probleme pandurilor, vicecampioana României s-a văzut fără două puncte preţioase în faţa unei nou promovate, care se zbate la retrogradare.
O remiză pe teren propriu care nu aduce nimic bun formaţiei din Târgu-Jiu, aceasta poposind la patru puncte distanţă de ocuparea locului patru, care o poate duce pentru al doilea an consecutiv în cupele europene. Despre partidă în sine, nu putem să spunem decât că Pandurii au avut iniţiativa jocului, dar au capitulat la faza de finalizare.

Oaspeţii au stat la cutie, aşteptând să se ivească spaţii pe contraatac, un joc specific pentru o echipă mică, care vine să tragă cât poate de un egal la una dintre formaţiile cu pretenţii în Liga I. După acest rezultat negativ, Pandurii au motive de îngrijorare în privinţa câştigării cursei pentru locul patru, temeri care însă se doresc a fi mascate de tehnicianul acestora.
Pustai speră în continuare la paşi greşiţi din partea contracandidatelor şi rămâne încrezător în şansele elevilor săi la o nouă toamnă „încărcată” de meciuri.

Suntem într-o criză pe teren propriu, am pierdut multe puncte, 10 dacă nu mă înşel. Cu aceste puncte eram departe. În repriza a doua am avut o posesie mai bună şi un joc mai bun. Mingea s-a plimbat prin faţa porţii, asta e. Nu ne-am luat gândul, pentru că toate echipele se vor încurca. Toate echipele de la retrogradare vin să joace pe contraatac. Aici au parte de spaţii şi de o suprafaţă de joc foarte bună, ceea ce un avantaj pentru ele.
Cristi Pustai la finalul partidei cu Năvodari

Policlinica Buna Vestire Craiova

Luat la întrebări şi despre viitorul său pe banca tehnică a Pandurilor, Pustai a comentat:
Până acum nu am reziliat niciun contract, am dus sezoanele la bun sfârşit. Eu zic că nu este nimic pierdut, doar că vrem să-l aducem pe Matulevicius la o formă cât mai bună, pentru că apariţia lui în atac s-a simţit. 

Politica