vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Aur şi argint pentru Craiova la Cupa Niro

La sfârşitul săptămânii trecute, Cupa Niro şi-a desfăşurat ultimele etape. Bănia a fost reprezentată de doi sportivi legitimaţi la CSM Craiova, Braia Vasile şi Theodor Matican, ultimul participând în proba specială. În vârstă de doar 10 ani, Braia Vasile a revenit în Craiova cu medalia de argint la gât, în timp ce Theo Matican a avut parte de o bucurie extraordinară la finalul Cupei Niro.
Pe lângă faptul că şi-a adjudecat medalia de aur în proba rezervată sportivilor cu nevoi speciale, Theo a fost premiat de către preşedintele Federaţiei Române de Ciclism cu un cec în valoare de 1500 de euro, pentru a-şi putea achiziţiona un triciclu performant, în perspectiva viitoarelor competiţii internaţionale.
În altă ordine de idei, rezultatele amintite nu sunt de prisos pentru CSM Craiova, mai ales că au fost obţinute pe o vreme neprielnică.

Sunt două rezultate excepţionale pentru noi, ţinând cont că vântul intens şi ploaia au îngreunat considerabil cursele. Cu atât mai mult, rezultatele obţinute de Vasile şi Theo sunt de apreciat. Ne bucurăm pentru ei şi sperăm să obţinem în continuare rezultate meritorii.
A declarat Viorel Chiliban, antrenorul secţiei de ciclism a CSM Craiova

În altă ordine de idei, Niţuleasa Alina, atletă legitimată la CSM Craiova, a ocupat poziţia a treia duminica trecută la un maraton în Grecia, organizat în memoria lui Alexandru Cel Mare. Sportiva s-a întors cu medalia de bronz de pe teritoriul elen şi se află în pregătiri pentru balcaniada de marş.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Sunt mulţumită de concursul din Grecia. Este un loc pe podium, iar cursa a fost destul de grea, din cauza vremii. Urmează balcaniada de marş şi mă voi concentra asupra acestui concurs.
A declarat Niţuleasa Alina

Politica