vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovenii şi-au încălzit pumnii pentru naţionalele de juniori

Se apropie campionatul naţional de juniori, iar pugiliştii craioveni se pregătesc intens. Duminica trecută, 11 sportivi pregătiţi de Ion Joiţa şi Buzduceanu Costică de la CSM Craiova şi opt sportivi, pregătiţi de maestrul Dragomir Ion, de la CFR Craiova au fost prezenţi la Piteşti, pentru un turneu de sparing, în care au mai luat parte cluburi din Slatina, Piteşti, Râmnicu-Vâlcea şi Câmpulung.
În total s-au disputat 40 de meciuri de pregătire, ce au călit tinerii pugilişti pentru competiţiile naţionale ce urmează. Pentru boxerii de la CSM Craiova va urma un prim concurs important săptămâna viitoare, la Cluj, unde se va desfăşura Campionatul Naţional de Juniori.
Toboşaru Sandu, Bălan Daniel, Scarlat Robert, Codreş Claudiu, Pascu Mario(pregătiţi de Ion Joiţa) şi Frumosu Alex, Stepan Marius(pregătiţi de Buzduceanu Costică) sunt pugilişti de la CSM Craiova care şi-au încălzit pumnii la Piteşti şi au şanse la rezultate bune, la competiţia din Ardeal.  

A fost o competiţie frumoasă, cu 40 de meciuri de pregătire. Un sparring foarte bun, care i-a pregătit pentru campionatul naţional de juniori. Sperăm să ne întoarcem cu cel puţin un campion naţional săptămâna viitoare de la Cluj, plus medalii de argint şi bronz. Avem sportivi talentaţi şi muncitori, care pot să facă performanţă.
Ion Joiţa, antrenor al secţiei de box din cadrul clubului CSM Craiova

Gânduri optimisite vin şi din partea conducerii. Directorul CSM Craiova, Sorin Manda, are încredere că boxerii vor face o figură frumoasă la campionatul naţional de săptămâna viitoare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Avem o secţie de box bună, cu sportivi ce pot face performanţă la nivel naţional. Au avut un sparing de pregătire la Piteşti, acum urmează campionatul naţional de juniori şi am încredere că vor avea o prestaţie bună.
A declarat Sorin Manda

Politica