vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea. Acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale

Activitatea Serviciului Poliţiei Rutiere desfăşurată în acest sfârşit de săptămână s-a concretizat prin efectuarea unei acţiuni pe linie de prevenire a evenimentelor, aplicarea 258 sancţiuni  contravenţionale, dintre care 121 sunt pentru nerespectarea regimului de viteză pe un anumit sector de drum şi au fost aplicate 588 puncte penalizare.  De asemenea, poliţiştii din cadrul Poliţiei mun. Râmnicu Vâlcea au acţionat în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale, accidentelor de circulaţie, pentru identificarea persoanelor ce nu respectă prevederile legale pe linia circulaţiei pe drumurile publice.

Cu această ocazie, au fost legitimate 260 persoane şi controlate 158 de autovehicule, fiind aplicate 118 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21705 lei.  Totodată, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului
Drăgăşani au desfăşurat activităţi pentru creştere gradului de siguranţă şi protecţie pentru cetăţeni. Astfel, au fost legitimate 125 persoane, au fost verificate 110 de autovehicule şi aplicate 70 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 23725.

IPJ Vâlcea

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica