vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Universitatea Craiova a fost dezafiliată pe nedrept. Dacă Mititelu câştigă procesul, aruncă Federaţia în aer»

Gheorghe Chivorchian, candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal, a ajuns aseară la Craiova, unde urma să îşi prezinte programul reprezentanţilor fotbalului din Dolj şi din Gorj. Din 12 invitaţi, nu a participat însă niciunul, iar Chivorchian a stat de vorbă cu jurnaliştii. Chivorchian a mărturisit că a pornit campania sa de prezentare la Piteşti, oraşul care i-a dat fotbalului pe cel mai bun jucător din toate timpurile, în opinia sa, Nicolae Dobrin. A doua oprire a făcut-o la Craiova.

Aici a fost cea mai frumoasă echipă de fotbal din România, Craiova Maxima, dar şi un jucător complex, Ilie Balaci. Din păcate, se pare că oamenii de fotbal de aici, cu care trebuia să mă întâlnesc, au fost reţinuţi de alte probleme şi nu au mai putut ajunge.
A spus Chivorchian

Fostul preşedinte de la Poli Timişoara a atins şi subiectul sensibil al războiului dintre Adrian Mititelu şi Federaţia Română de Fotbal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu mi se pare normal ca, dacă te superi pe Mititelu, să dezafiliezi Universitatea Craiova. Nu mi se pare normal ca, dacă te cerţi cu Marian Iancu, să retrogradezi Timişoara. Sau dacă te cerţi cu Vizer, să aibă de suferit FC Bihor.
A mai spus candidatul la şefia FRF

De altfel, Chivorchian a fost ferm:
Universitatea Craiova a fost dezafiliată pe nedrept. dacă Adrian Mititelu câştigă procesul, aruncă Federaţia în aer!

Fost conducător la Ceahlăul, FCM Bacău şi Poli Timişoara, Chivorchian are 58 de ani. Printre schimbările pe care le-ar face în fotbalul românesc se numără: Liga I cu 16 echipe, o singură ligă secundă, cu 20 de echipe, patru serii în liga a III-a.

Politica