vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiovean arestat pentru comiterea mai multor furturi

Magistraţii Judecătoriei Craiova au emis, ieri, în baza probatoriului administrat de poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova, un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele unui craiovean suspectat de comiterea mai multor fapte de furt. Oamenii legii au documentat activitatea infracţională a lui P. CĂTĂLIN, de18 ani, din Craiova, stabilind că este autorul a două furturi din societăţi comerciale.

În fapt, la data de 12.01.2014, în jurul orei 15.30, poliţiştii Secţiei 3 Craiova au fost sesizaţi de către B.IOANA, 35 de ani, din Craiova cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, a surprins un tânăr care a sustras mai multe produse cosmetice în valoare totală de aproximtiv 500 lei.

Făptuitorul a fost identificat de către poliţiştii craioveni ajunşi la faţa locului, ocazie cu care a fost şi recuperat prejudiciul, iar prin extinderea cercetărilor s-a stabilit şi faptul că acesta, la data de 10 ianuarie a.c. a sustras bunuri (produse cosmetice) dintr-o altă societate comercială din municipiul nostru.Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a craioveanului, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul inspectoratului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

IPJ DOLJ

Politica