marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Profesor din Târgu Jiu, cercetat penal după ce s-ar fi culcat cu o minoră

Un profesor care predă informatică la un liceu din Târgu-Jiu și la o unitate școlară din comuna Logrești este cercetat penal pentru act sexual cu minor, după ce fost surprins de mama unei adolescentei, în timp ce întreținea relații sexuale cu aceasta, chiar în apartamentul său din Tg-Jiu., notează gorjonline.ro.

Bănuielile mamei minorei au apărut, după ce, cu o seară în urmă, femeia prinsese o discuție din care reieșea că cei doi urmează să se întâlnească a doua zi. Conform sursei citate, mama adolescentei ar fi urmărit-o pe aceasta, în cursul zilei de luni, și toate suspiciunile sale s-au confirmat când a găsit-o pe minoră, în apartamentul său, împreună cu profesorul de informatică. În acel moment, femeia a alertat organele judiciare.

Polițiștii au dispus ca adolescenta să fie examinată de medicul legist de la Laboratorul Medico-Legal al Spitalului Județean de Urgență Tg-Jiu. Reprezentanții IPJ Gorj au confirmat cazul și au precizat că, s-a decis continuarea cercetărilor cu bărbatul în stare de libertate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica