duminică, mai 26, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

Elev târgujian, medaliat cu aur la Olimpiada Internațională de Informatică

Colegiul Național „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu și întreg municipiul se pot mândri cu medalia de aur obținută de elevul Ioan Giovani Popescu la Olimpiada Internațională de Informatică.

Ioan Giovani s-a clasat pe locul XVII la nivel mondial dintre cei 355 de participanți, obținând cel mai bun punctaj dintre componenții echipei României. Pregătirea elevului a fost asigurată de profesorul Eugen Nodea.

Mai mult, pentru a onora atât meritele elevului, cât și ale dascălului coordonator, edilul din Târgu Jiu i-a numit pe amândoi cetățeni de onoare ai municipiului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Singurul român medaliat cu aur la Olimpiada Internațională de Informatică este Ioan Popescu!  Locul 17 în lume, Ioan Popescu Giovani continuă să reprezinte municipiul Târgu Jiu cu cinste și obține rezultate remarcabile!

El este pregătit de domnul profesor Eugen Nodea, iar împreună fac o echipă imbatabilă care a obținut premii extraordinare în ultimii ani.

Pentru activitatea deosebită, cei doi au primit recent titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Târgu Jiu!

Felicitări pentru această uriașă bucurie! Este cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi zilele acestea!”, este mesajul transmis de Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu.

spot_img
spot_img
spot_img

Politica