luni, iunie 17, 2024

Ultima ora

Sport

Echipamente sportive din partea CJ Vâlcea pentru cele 86 de cluburi din fotbalul vâlcean

Vineri, 24 mai, cu ocazia Adunării Generale a AJF Vâlcea, Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean vâlcea, alături de președintele Adrian Comănescu, a înmânat celor 86 de cluburi afiliate, noile echipamente sportive achiziționate cu sprijinul CJ Vâlcea.

Anul acesta, în baza unui concurs de proiecte, AJF Vâlcea a obținut o finanțare de 675.000 lei de la Consiliul Județean Vâlcea, pentru proiectul „Susținerea fotbalului vâlcean”.

Prin proiect, fiecare echipă a primit pentru toți sportivii legitimați: geacă de iarnă, trening și rucsac pentru antrenament. De asemenea, cele 86 de echipe au mai primit mingi și kelen-uri.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Anul acesta se împlinesc 100 de ani de sport în Vâlcea, dar și 50 de ani de când Chimia Rm. Vâlcea a promovat în Divizia A. Am avut plăcerea să-i revăd aseară și pe cei care au scris istorie în fotbalul vâlcean.

Sunt un susținător al sportului și mă bucur când văd că oamenii se implică în sport. De asemenea, îi felicit și le mulțumesc domnilor primari, pentru efortul pe care îl fac de a susține o echipă de fotbal în localitate.

Este al cincilea an consecutiv în care AJF Vâlcea accesează finanțare de la Consiliul Județean Vâlcea și îl felicit pe Adrian Comănescu pentru implicarea lui în a sprijini echipele să primească echipamente sportive” – Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea.

Politica